Szórakozás

Marsi Anikó nem akarja elhagyni a TV2-t

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, egy ingatlanhirdető oldalon 310 millió forintért árulják Marsi Anikó és Palik László siófoki villáját. Mivel a pár nem nyilatkozott az ügyben, ezért azt sem lehet tudni, hogy a ház még az ő tulajdonukban van-e vagy már továbbadták az értékesítő cégnek, a Bors azonban azt kezdte találgatni, hogy a Tények műsorvezetője talán elhagyja a TV2-t és családját követve visszaköltözik Mallorcára.

A csatorna sajtóosztálya azonban friss közleményében azt tudatta, hogy elégedettek Marsival, a jövőben pedig nem kell változással számolni:

Továbbra is a TV2 Tények műsorvezetője marad Marsi Anikó. A Bors című napilap „Marsi otthagyja a Tényeket? 310 millióért árulják Palikék villáját” című cikkével ismételten félrevezeti olvasóit. Ráadásul teszik ezt úgy, hogy a Hírigazgatóság kommunikációs szakemberét nem tájékoztatták arról, hogy pontosan miről fog szólni a cikkük. Az igazság ezzel szemben az, hogy a csatorna vezetése nagyon elégedett a műsorvezetőnő munkájával és Marsi Anikó is megerősítette, hogy hosszú távon szeretne a Tények műsorvezetője maradni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik