Szórakozás

Marsi Anikóék házát 310 millióért hirdetik

A Tények műsorvezetője és családja egy ideje már csak hétvégenként látják egymást, hiszen Palik László és a gyerekek karácsony után visszaköltöztek Mallorcára.

Marsi Anikó akkor tért vissza Magyarországra, amikor a TV2 állás ajánlott neki. Eleinte csak ő utazott, hogy a két fiú iskolai életét ne zavarják meg, aztán szeptemberben az egész család itt volt. Ez azonban mindössze fél évig tartott, azóta visszaköltöztek Spanyolországba, Marsi pedig ismét ingázik.

Ráadásul hatalmas siófoki villájuk is kihasználatlan volt, így nem meglepő, hogy a Bors rátalált egy ingatlanhirdetésre, amelyben 310 millió forintért hirdetik a házat. A 331 négyzetméteres, három lakószintes, 6 és fél szobás ingatlanhoz tartozik egy kisebb, 153 négyzetméteres épület, amelyben konditerem, merülő-medence és szauna van. Egyébként van még a háznak egy borospincéje, és egy 70 négyzetméteres garázsa is.

Nem vagyok felhatalmazva arra, hogy elmondjam kié a ház. Egy cég tulajdona. Az ügyvezetője pedig elérhető, így szerintem bármikor meg lehet nézni

– mondta a közvetítő a napilapnak, ami máris azt találgatja, hogy eltűnhet a képernyőről Marsi Anikó.

Bár sokkal valószínűbb, hogy a tévés egy kisebb, fővárosi otthonra cseréli a kihasználatlan fényűzést, az ügyben sem ő, sem pedig a TV2 kommunikációs menedzsere nem kívánt nyilatkozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik