Szórakozás

Egy új dokumentumfilm azt sugallja, Whitney Houston biszexuális volt

Kapcsolódó cikkek

A Whitney Houston tragikus életéről és haláláról szóló, Can I Be Me című dokumentumfilmet szerda este, a Tribeca Filmfesztiválon láthatták először a meghívottak. A film Houston különleges kapcsolatát meséli el legjobb barátjával és asszisztensével, Robyn Crawforddal – írja a Nydailynews.

Nem gondolom, hogy leszbikus lett volna, szerintem biszexuális volt

– mondta Ellin Lavar stylist. „Robyn biztonságot és vigaszt biztosított számára.”

Houston és Crawford barátsága tinédzserkorukban kezdődött, a New Jersey állambeli East Orange-ban, ahol a pletykák évekig, még Bobby Brownnal kötött házasságát követően is arról szóltak, hogy mi lehetett valójában a két nő között.

Gyakorlatilag ikrek voltak, szétválaszthatatlanok. Brown hiába akart kapcsolatuk irányítója lenni ebben az időben, Brown nem tudta eltávolítani Crawfordot Houston közeléből

– mesélte Houston egykori testőre, David Roberts.

A két nő munkakapcsolata az 1999-es My love is your love világturnéig tartott.

„Ez nagy törés volt Whitney számára. Robyn volt, aki egyben tartotta” – tudhatjuk meg szintén Lavartól.
A pletykák az elhunyt világsztár családjának megerősítése nélkül terjednek: Brown, Crawford és Houston édesanyja, Cissy elutasították a filmben való részvételt, azonban húga, Tina segítette a film elkészültét.

Whitney Houstont 2012. február tizenegyedikén találták holtan Beverly Hills-i lakosztályában. Halálát drogtúladagolás okozta. Tavaly derült ki, hogy az énekesnő testét exhumálják.
Whitney Houston Can I Be Me című életrajzi filmje 2017 augusztusában debütál az amerikai Showtime csatornán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik