Szórakozás

Gáspár Laci az étterméről: Egyelőre több a ráfordítás, mint a haszon

Ahogy azt már korábban megírtuk, az újabban műsorvezetőként is látható énekes nemrégiben felcsapott vendéglátósnak, és egy bisztrót üzemeltet Kecskeméten. Gáspár Laci a Blikknek mesélt arról, a kezdeti nehézségek ellenére beleszeretett a helybe, és a húgának is szeretne majd ott munkát adni.

“Egyelőre több a ráfordítás, mint a haszon, de nem azért csinálom, hogy gyorsan meggazdagodjak belőle. Hosszú távon gondolkodom, most már három gyermekem van, szeretnék több lábon állni, és jó lehetőséget látok ebben a helyben. Régi álmom volt, hogy legyen egy hely, ahol a barátokkal, családdal össze lehet jönni. Jókat eszünk, iszunk, zenélünk és beszélgetünk. Ez most megvalósulni látszik, aminek nagyon örülök, úgy érzem, hogy ez a második otthonom.

Rá­adásul a húgom szakácsnak tanul, boldoggá tenne, ha a jövőben tudnék neki munkát biztosítani. Persze sok tennivaló van még a bisztróval, hogy életképes maradjon, és ne vigye, hanem hozza a pénzt. (…) Az ünnepek alatt anyukám receptje szerint készült töltött káposzta és bejgli került az asztalra. Mi is lent töltöttük az ünnepeket egy elkülönített teremben. Ennek a helynek van egy összekovácsoló ereje, szeretném, ha itt a család mindig együtt lehetne, ez nekem nagyon fontos” – mondta el az énekes, aki tele van tervekkel, és gyakran maga is fellép az üzletében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik