Szórakozás

Szabó Zsófi: Nem főzök, inkább étterembe járó pár vagyunk

Wossala Rozina új műsorának, a Profi a konyhámbannak a vasárnapi szereplője Szabó Zsófi lesz, aki már a gondolattól is izgult, hogy valami ehetőt kell készítenie a kamerák előtt. A forgatást nem is a saját konyhájában tartották, hiszen elmondása szerint az ő hűtőjében nincs semmi, amiből össze lehetne ütni valamit, így édesanyjánál dolgoztak.

A szőke celeb arra is magyarázatot adott, hogy miért nem fordul meg túl gyakran a konyhában és hogy férjével hol oldják meg az étkezéseket.

Kilenc-éves korom óta a színpadon vagyok, dolgozom. Iskolába jártam, lovagoltam, este pedig színház volt, így nem voltam az a kislány, aki az anyukája mellett áll a tűzhelynél és azt figyeli, hogy mit, hogyan kell csinálni. Szerintem a rendszeres főzéshez jól szervezett, pontos időbeosztás szükséges, egy jó étel elkészítése 3–4 óra is lehet a bevásárlással együtt. Nekünk nagyon más az életritmusunk, nincs tömött hűtőnk, amiből bármikor elő tudnék szedni valamit, hogy gyorsan főzzek egy fogást. Inkább étterembe járó pár vagyunk

– mondta a Borsnak Szabó Zsófi, aki arra az időre tartogatja főzőtudományát, amikor párjával végre beköltöznek saját otthonukba, ami egyébként Törökbálinton, Hajdú Péter szomszédságában lesz.

Fotó: Berecz Valter

Az egyébként nem igaz, hogy ne csinálnék semmit a konyhában. Zsolti múltkor rakott káposztát kért tőlem, kifaggattam anyut, hogy hogyan kell elkészíteni, és jól is sikerült. Szeretek enni, van érzékem a főzéshez is, ha elém tesznek egy receptet, meg tudom csinálni. Általában csirkét, rizst, krumplit főzök, a salátáknak pedig végtelen variációját tudom összeállítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik