Szórakozás

Szabó Zsófi: Átvettem a családfői szerepet

A szőke celeb három éve veszítette el az édeapját. Akkor teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, még legjobb barátnőjével Sarka Katával sem állt szóba, – igaz, az ő kapcsolatuk azóta egy másik dolog miatt ismét megszakadt – teljesen magába fordult. Azóta viszont gyökeresen megváltozott Szabó Zsófi élete. Munkahelyet váltott és férjhez ment, most pedig boldogabb, mint valaha. Szabó Gyula halála azonban megváltoztatta.

Amikor apu elment, azt hittem, hogy véget ér az életem. Aztán rájöttem, ha ezt túléltem, akkor nem jöhet olyan fájdalom az életemben, amit ne vészelnék át. Ma már nem félek semmitől, bátrabb lettem

– mesélte a Blikknek a tévés, aki ma már mosolyogva tud sztorizgatni édesapjáról, akitől keménységét is örökölte.

Apu nagyon erős, kemény ember volt. Sokszor csak a könnyei árulták el. Emlékszem, hogy mesélte, amikor meghalt az édesanyja, aznap vígjátékot kellett játszania, de megcsinálta. Erre mondta az én édesanyám is azt, hogy ‘kislányom, Szabó vagy, rázd meg magad!’, és akkor átvettem a családfői szerepet, új életet kezdtem. Többek közt akkor igazoltam az RTL Klubhoz. Hiszem, apu mindvégig figyelt minket, és alakítja a dolgainkat. Az fáj, hogy nem élheti meg velem, hogy milyen boldog vagyok. Bár biztos vagyok benne, hogy fentről látja, hogy szeretve vagyok, és hogy egy olyan férfi felesége lehetek, akihez szerelemből mentem hozzá, nem pedig érdekből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik