Szórakozás

Istenes László lesz a TV2-n induló Ripost egyik műsorvezetője

Eddig kétszer harangozták be Andy Vajna tévéjében az Ómolnár Miklós kezei alól kikerülő bulvárlappal való együttműködést, és mindkétszer korainak bizonyult a nagy bejelentés. Most viszont nagyon úgy tűnik, tényleg elindul a TV2-n a Ripost! című bulvárműsor, aminek már a műsorvezetői is bemutatkoztak.

Túlságosan mondjuk nem is kellett, hiszen Köböl Anita a csatorna viszonylag rövid életet megélt hasonlóan celebtémájú műsorát, a Red Carpetet vezette még nemrégiben; Istenes László pedig… Nos, ő már elég alaposan bemutatkozott a nézőknek a Mokka műsorvezetőjeként, ahol többek közt Demcsák Zsuzsával vívja a napi csörtéket, vagy éppen fiatal lányokat oszt ki azért, hogy hogyan is gondolják, hogy késő este az utcán flangálnak.

Istenes László tehát nem egyszer bizonyította már, hogy bizony nem fog előadást tartani genderszakon; így látatlanban megjósolható, hogy kiválóan teljesít majd az általa “minőségi bulvármagazinként” jellemzett tévéműsorban, aminek nyomtatott és online verziójában pár nappal ezelőtt éppen bőszen buzeránsoztak – ami miatt egyébként már volt olyan újságíró, aki inkább fel is mondott a szerkesztőségnél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik