Szórakozás

Hujber Ferenc apósa a közösségi oldalán háborog

A színész nemrég még a Mokkában elkövetett ámokfutásával került a középpontba, amikor azt hangoztatta, hogy nem Jézus halt meg a kereszten, hanem egy tíz éves kisfiú. Hujber ezt követően a Valami Amerika rendezőjének, Herendi Gábornak azt mondta, nem őrült meg, nem kell aggódnia.

A minap azonban újabb botrány alakult ki Hujber körül. A színészre ugyanis rendőrt kellett hívni egy családi perpatvar miatt.

Tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Szentendrei Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szentendrei lakossal szemben. Az eljárás során a büntetőeljárásról szóló törvény alapján személyes szabadságot korlátozó intézkedésre nem került sor. A folyamatban lévő eljárásról további részleteket nem áll módunkban nyilvánosságra hozni

– tudatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a 24.hu-val.

Részletek azóta se derültek ki a veszekedésről, de a Borsnak feltűnt, hogy a Facebookon kiteregeti a szennyest a család. Hujber ugyanis “egyedülálló”-ra változtatta állapotát, amire apósának is volt megjegyzése.

Hujber művész úr megváltoztatta a Facebook-oldalán az állapotát… Egyedülálló… Hál’ istennek… Végre…

– idézi a napilap Cynthia édesapjának hozzászólását.

A színész csütörtök reggelre azonban ismét változtatott kapcsolati státuszán:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik