Szórakozás

Vajna Tímea már nem csak jósnőhöz jár, de annak is tanul

Már két hónapja, hogy Andy Vajna felesége Amerikába költözött az állampolgárság megszerzése miatt. Vajna Tímea pedig nagyon jól érzi magát a napfényes nyugati parton, ráadásul elég elfoglaltságot is talál magának. A luxusüzletekben túrázik, esténként pedig mellmarkolós barátnőivel bulizik. Na persze, sok egyebet is csinál, sok időt fordít például tanulásra. Arról a színészképzéről, ahova jár már közösségi oldalán is posztolt, most pedig kiderült, hogy újabb területbe ássa bele magát.

Jósnője, aki nemrég meglátogatta a tengerentúlon már nem csak iránymutatással szolgál neki, de képzi is, hogy a jövőben saját magának, vagy hollywoodi hírességeknek is meg tudja mondani a jövőt.

Timi csodálatos nő, nagyon szeretem, és régóta a barátnőm, sőt tanítványom is. Amit én csinálok, az ugyanis nagyrészt tanulható, van mögötte racionális magyarázat

– mondta a Borsnak Baranyi Rozi, aki Vajnáné látogatásakor Goldie Hawn-hoz is meghívást kapott.

Amikor Goldie Magyarországon járt, Andyvel és Timikével eljött hozzám, és tanácsokat kért. Azóta is szeretett volna újra találkozni velem, és amint megtudta, hogy itt vagyok Los Angelesben, azonnal meghívott magához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik