Szórakozás

Amerikába költözik Vajna Tímea

Vajna Tímea azon dolgozik, hogy amerikai állampolgárságot szerezzen, azonban az erre vonatkozó törvény nagyon szigorú. Andy Vajna feleségének összesen két és fél évet kell az Egyesült Államokban töltenie öt éven belül, emellett szükség van jövedelemigazolásra, betegbiztosításra és bejelentett lakcímre. Az üzletasszony ezért úgy döntött, hogy kiköltözik az USA-ba, azon belül is Los Angelesbe.

Vajna Tímea még indulása előtt nyilatkozott a Story magazinnak, s elárulta: több iskolába is beiratkozott kint, elsősorban az angoltudását és a gazdasági ismereteit szeretné fejleszteni, de egy színészképzőt is elkezd majd.

Fotó: Facebook

“Mozgalmas időszaknak nézek elébe, ilyen hosszú időre még nem voltam távol az otthonomtól, de alapvetően imádok utazni, így ez meg fogja könnyíteni a dolgot”

– mondta a Storynak a folyton milliós ruhákban feltűnő Vajna Tímea, aki üzleti ügyeiről sem feledkezik meg, telefonon és interneten keresztül intézi majd őket, s azt ígéri, a sport és a jótékonykodás is hangsúlyos marad az életében.

A Magyarországon maradó filmügyi kormánybiztos Andy Vajna azt tervezi, hogy rendszeresen meglátogatja majd a feleségét, és Tímea is igyekszik minél gyakrabban hazautazni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik