Szórakozás

Mi történt az X-Faktor mentorával, Little G-vel?

Little-G-Weevil(960x640).jpg (Little G Weevil)
Little-G-Weevil(960x640).jpg (Little G Weevil)

Little G. Weevilt 2014-ben az X-Faktor mentoraként ismerte meg széles körben a magyar közönség. Az Amerikában ma­gasan jegyzett blues-zenész csak egy szériát vállalt, ezután visszaköltözött a tengerentúlra. Little G házassága az elmúlt években tönkrement, s ahogy kiderült, éppen Magyarországon él.

“Az X-Faktor után visszamentem az Egyesült Államokba, és folytattam a muzsikálást. Közben elváltam a feleségemtől, és bár kellett egy kis idő, de sikerült rendbe szednem a magánéletemet. Ezek után kiadtam egy akusztikus blues lemezt, ami kitűnő kritikákat kapott a világsajtóban. Azóta is folyamatosan koncertezem, de most itthon vagyok, mert szeretnék felvenni egy új albumot az amerikai dobosommal”

– mondta a Borsnak Little G. Weevil, aki 12 kilót fogyott az RTL-es tehetségkutató óta.

“Megijedtem, ami­kor nyolcvan kilót mutatott a mérleg, mert tudom, hogy on­nan már csak egy hajszál választ el a mázsától. Ez persze teljesen független a magánéletemtől. A házasságom alatt rengeteget utaztam, koncerteztem, és rendszertelenül étkeztem, ezért lehet az, hogy elhagytam magam kicsit akkoriban. Idén negyven­éves leszek, így ritkábban tudok már bulizni meg csajozni, de nem is érzem a hiányát, mert inkább a munkámra figyelek.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik