Szórakozás

Az X-Faktor miatt ment tönkre Little G. Weevil házassága

Little G Weevil (little g weevil)
Little G Weevil (little g weevil)

Szűcs Gábor Amerikában már elismert blues zenésznek számított, ám Magyarországon csak a 2014-es X-Faktor kapcsán lett ismerős a neve. Little G. Weevil azonban sokat áldozott fel ezért a szerepért. Zeneileg ugyan gazdagabb lett, de a házassága ráment az ingázásra.

Zeneileg nyitottabb lettem más opciókra, de ugyanakkor el is vett tőlem, hiszen a magánéletem teljesen tönkrement. Szerintem ezt már elmondhatom egy év távlatából, hiszen a versenyt követően el is váltam, elköltözött a feleségem

– vallotta be vasárnap este az Echo TV Arckép című műsorában Kadarkai Endrének.

Little G. nehezen dolgozta fel, hogy előző kapcsolatából született, Londonban élő fia után, kislányát sem nevelheti fel úgy ahogy szeretné, de mostanra újra párt talált – írja a Blikk.

Jó két hónapig zombiztam. Nem igazán voltam képes semmit csinálni, le kellett mondani fellépéseket, otthon ültem és merengtem. Nem tagadom, az embernek mindig egy tüske lesz, hogy bárcsak úgy menne haza, hogy a gyerek rohan ki elé, de ilyen az élet. Okosan kell házasodni, utána meg tisztelettel és megértéssel kell egymás iránt lenni, hogy ne így érjen véget a kapcsolat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik