Szórakozás

Sarka Kata nem beszél a magánéletéről, mégis egyre többet tudunk róla

Lassan egy éve kezdődik majdnem minden reggel Sarka Kata és Hajdú Péter szakításával. Ahhoz képest, hogy elegánsan kezdték a dolgot, szép kis sárdobálás lett a vége. Ki, kivel, mikor, hol, és miért.

Most azt nézzünk meg, melyikük mit tett hozzá ehhez az üzengetéshez. 

Az elején még mindenki finoman fogalmazott, januárra viszont elszabadultak az indulatok. Sarka egy családi fotóval jelentette be, hogy most elég a találgatásokból, a házassága véget ért. Bár azt írta, hogy az okokról nem szívesen osztana meg többet a nagyközönséggel, nem telt el túl sok idő, hogy  újabb részletről olvassunk.

Másnap már megjelent a Blikkben, hogy tud Hajdú barátnőjéről.

A házasságunk véget ért, el fogunk válni. Én már csak a gyerekekre és a saját jövőmre koncentrálok. Tudok Peti barátnőjéről, de nem kívánok velük foglalkozni. Ahogy eddig, ezután is egyetértésben neveljük a gyerekeket, ennél fontosabb nincs számomra

Az is kiderült, hogy csak a gyerekkel kapcsolatos témák miatt állnak szóba egymással. Majd jött egy újabb fordulat, egy jóakaró küldte el Sarkának, hogy merre jár Hajdú Péter. #elvilegmegaferjem

Itt közbelépett Hajdú is, de alig görgette tovább a szálakat.

Nagyon szomorú ez! Soha nem mondanék rosszat Katáról, s bár ismerem a magánéletét, soha nem adnám ki a nyilvánosságnak. Eddig sem és ezután sem fogok a Facebookon üzeneteket megosztani, melyben a gyerekeim édesanyját bántják. Őszintén kívánom, hogy mind a ketten találjuk meg a boldogságot. Egyébként, hat hónapja élek egyedül, ha lesz majd új kapcsolatom, amelyről beszélni szeretnék, szólni fogok. Szép napot mindenkinek!

Februárban Sarka ismét kimondta, hogy over, ennyi volt, nem beszél többet. Kivéve egy velvetes interjút, ahol elmondta, hogy Hajdú visszahúzta.

A némasági fogadalmat egyelőre betartja, a beautyról mindent, magánéletről semmit. Még a kamerákat is kitiltotta a saját lakásából. De ez nem jelenti, hogy vége a témának. Most Kulcsár Edina szólta el magát, hogy ugyanazzal a nővel csalhatták meg őket. Sarka és Kulcsár se kommentálta a dolgot, Hajdú sem, de a háttérből mosolyog. Annyit tett hozzá a hírhez, hogy a hallgatás néha messzebbre hallatszik, mint a leghangosabb kiáltásnál. 

Nyertest nem hirdetnénk, de talán még eljön az idő, amikor Sarka Kata már nem csak a szépségápolásról nyilatkozik, és folytatódik a szakítás Facebookon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik