Szórakozás

Orosz Barbara elárulta, hogy 23 év után, miért cserélte le vörös haját

A műsorvezető alig egy hete dobta be a bombát közösségi oldalán: védjegyként viselt vörös hajszínét szőkére festette. Orosz Barbara most arról is beszélt, hogy miért döntött így.

14 éves korom óta vörös vagyok, most 37 éves vagyok. Miért pont most jutott eszembe a szőke? Biztos nem azért mert meguntam, egyszerűen azt érzem, hogy most egy nagyon más életszakaszom következik. Valami biztos, hogy jönni fog, mindig megérzem. Vágyom most egy normális párkapcsolatra

– kezdte a Fem3 Caféban a tévés.

Lehet, hogy eddig orbitális dzsungelharcos voltam és azt akartam bebizonyítani magamnak, a világnak, mindenkinek, hogy én egyedül elviszek mindent a hátamon. Szeretném azonban jelezni, hogy nem. Ebből az életszakaszomból elegem van. Néha szeretnék elgyengülni, elpityeredni és szeretném, ha lenne egy olyan férfi mellettem, aki nem megváltoztatni akar, hanem elfogad és így szeret engem.

Orosz Barbara arról is mesélt, hogy eddig az összes párja meg akarta változtatni. Volt egy férfi az életében, aki azt is megkérdezte tőle, hogy azért fél-e vörösből szőkére váltani, mert akkor elveszítené a személyiségét. A tévés persze határozottan állította, hogy csak azért mert más színű festéket ken a hajára, attól nem változik meg. Most mégis eléggé éles váltásra készül az életében és ahogy mondta, mindenre elszánt “dzsungelharcosból” szeretne az a “gyenge nő” lenni, akit meg kell menteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik