Szórakozás

Sarka Kata nem áll többé szóba Szabó Zsófival – vége a barátságnak

Három éve egyszer már “szünetelt” a két celeb barátsága. Amikor ugyanis meghalt Szabó Gyula, Szabó Zsófi mindenkit ellökött magától, még állítólagos legjobb barátnőjével, Sarka Katával sem volt hajlandó tartani a kapcsolatot. Egy idő után aztán rendeződött a viszonyuk, sőt, úgy tűnt, hogy a szőke műsorvezető teljes mellszélességgel barátnője mellé állt a válásakor: Szabó Zsófi még az esküvőjére sem hívta meg Hajdú Pétert, hogy Sarka ne érezze magát kellemetlenül.

Fotó: RTL Klub

Aztán Szabó vendégként részt vett a Frizbi felvételén és könnyek között kibékült Hajdúval, akivel a műsor után is folytatta a beszélgetést. Ekkor mondott el neki olyan dolgokat Sarkáról, ami miatt utóbbi úgy érezte, hogy elárulták.

Amikor Kata megtudta, hogy Zsófi kiadta Péternek, megszakított vele minden kapcsolatot, mert úgy érezte, hogy barátnője elárulta őt. Ráadásul Kata meg van győződve arról, hogy Zsófi tudott Péternek egy korábbi kalandjáról, ami még a házasság alatt történt, lévén, hogy az ő barátnője volt az, akivel Hajdú intim viszonyba keveredett. Kata nemcsak hogy meg van győződve erről a kalandról, hanem bizonyíték is van a kezében. Ugyancsak rossz néven vette, hogy annak idején erről nem szólt neki Zsófi. Ez a két dolog annyira megingatta a bizalmát, hogy finoman szólva nem keresi a társaságát. Olyannyira nem, hogy még a keresztszülői szolgálataira sem tart igényt. Így Dávidka sem találkozott azóta Zsófival

– mesélte a Borsnak egy informátor.

Mindezt Sarka Kata is megerősítette a lapnak.

Nem cáfolom, hogy így történt, de nem szeretnék róla beszélni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik