Szórakozás

Egy hét munka után távozik a Mokka egyik újonca

Szombaton kiderült, a hatalmas felhajtással beharangozott, megújult Mokka egyik új műsorvezetője, Serfőző Krisztina egyheti munka után már távozik is a műsorból. Ráadásul egy ideje váltótársát, Szabó Dórát sem látni a reggeli műsorban; a Bors információi szerint elégedetlenek voltak a teljesítményével, így pár hétre parkolópályára tették.

Szabó Dóra egyébként Vajna Tímea egyik legjobb barátnője, és Serfőző Krisztinához hasonlóan ő is vezette már a Mokkát. Éppen azon a héten, amikor Hujber Ferenc két reggel is sokkolta a stábot és a nézőket egyaránt „jézusos, balesetes, kisfiús” teóriájával. Szabó Dóra pedig azóta nem volt képernyőn; Demcsák Zsuzsa már második hete folyamatosan dolgozik. A volt szépségkirálynőre állítólag egy ideig még nem is lehet számítani, mivel “akad csiszolnivaló rajta”, így április közepéig Demcsák lesz látható reggelente.

A mindössze egy hétig képernyőn lévő Serfőző Krisztina azonban soha többet nem vezeti a műsort – mondta állítólag a bulvárlapnak a TV2 hírigazgatóságához közeli forrása, így Istenes László és Pachmann Péter mellett Demcsák Zsuzsa maradt az egyetlen nő a csatorna reggeli műsorában.

Szabó Dóra Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik