Szórakozás

Hétfőtől megújul a Mokka

Február 27-től megújult műsorvezetői csapattal és vadonatúj díszletből jelentkezik a TV2 reggeli műsora, a Mokka. A hétköznap reggelente jelentkező élő adásokban Pachmann Péter és Demcsák Zsuzsa mellett ezentúl Istenes László, Serfőző Krisztina és Szabó Dóra köszöntik majd a nézőket. Szebeni István távozásáról már tavaly október óta tudni lehetett. A műsorvezető egy évig sem ült a Mokka székében, de nem bánja, hiszen ezentúl a Tényekben láthatják őt a nézők.

Nem csak a műsorvezetőgárda alakul át, a stúdió is új külsőt kap a Mokkában. A beszélgetések helyszínéül szolgáló televízióstúdió teljes átalakításon esett át. A meghitt nappalit idéző, otthonos hangulatú díszlet nem csak új bútorokkal, dekorációval, hanem egy modern konyhastúdióval is kiegészült.

A műsorban továbbra is minden olyan téma helyet kap, ami aktuális, legyen az közéleti, kulturális, vagy éppen könnyed bulvár tartalom. A politikusok és szakértők mellett ezentúl is vendégül látják majd a legnépszerűbb műsorvezetőket, énekeseket és színészeket. Hétfő reggel Istenes Lászlót és Demcsák Zsuzsát láthatják majd a csatorna nézői.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik