Szórakozás

Gundel Takács Gábornak ajánlatott tett az egyik kereskedelmi csatorna

A műsorvezető egy évtized után hagyta ott a köztévét, anélkül, hogy kapott volna konkrét ajánlatot máshonnan. Gundel Takács Gábor ezután a Budapesti Olimpiai Mozgalom szóvivője lett, ez azonban hamar véget ért, hiszen Magyarország visszalépett a 2024-es olimpiai pályázattól. Néhány napja kiderült, hogy a tévés az Origo Szpíker Korner című sportmagazinjának műsorvezetője lesz, ez viszont csak heti egyszeri tíz perces munkát jelent, így bőven marad szabad kapacitása.

Gundel a Televíziós Újságírók Díjának gáláján arról mesélt, hogy egyelőre többekkel tárgyal és habár az egyik kereskedelmi csatorna is megkereste egy ajánlattal, végül nem fogadta el.

Amikor becsuktam magam mögött egy ajtót, még nem tudtam, milyenek nyílnak majd ki előttem. Még most is nagyon képlékeny a helyzet, sok emberrel beszélgetek sok dologról. Nemcsak műsorvezetésről, hanem arról is, mi a televíziózás jövője. De beszélgetünk konkrét műsorokról, szinopszisokról. Volt már konkrét, figyelemre méltó ajánlatom. Le is ültünk beszélgetni, aztán arra jutottunk, hogy mégsem igazán nekem való az az ötlet

– magyarázta a Blikknek a műsorvezető, aki régi köztévés kollégáival tervezi a jövőt.

Útkeresős időszak ez most a számomra. Vannak elképzeléseim, de én egy olyan műfajban dolgozom, ahol pénz kell, technika kell, stúdió kell, felület kell, így egyedül nem megy. Nekem hiába vannak terveim, kellenek emberek, akik segítenek ezek megvalósításában. Sok-sok régi kollégámmal, egy régi csapattal tervezgetünk sok mindent, akikkel régóta együtt dolgozunk. Nem csak a Maradj talpon!-t, de még az Áll az alkut is együtt csináltuk. Szeretnék ezekkel az emberekkel jó műsorokat csinálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik