Szórakozás

Hajdú Péter most már az RTL Klubbal is szerződésben áll

A TV2-es távozása után a műsorvezető az ATV-hez igazolt, de néhányszor feltűnt az RTL Klub Gyertek át! című műsorában is. Most kiderült, hogy Hajdú Péter a kereskedelmi csatorna egy másik műsorában is részt vesz. Már nem csak a szerződést kötötték meg, de a nézők néhány héten belül az eredményt is láthatják.

Április másodikán indul ugyanis Wossala Rozina vezetésével, az RTL Profi a konyhámban című gasztroműsora, amelyben Hajdú műsorgyártó és producer is egyben, sőt az egyik részben szereplőként is feltűnik.

A lényege, hogy Rozina olyan sztárokhoz látogat el, akik egyáltalán nem tudnak főzni, például hozzám. Benéz a hűtőjükbe, és abból, amit ott talál, elkészít egy fogást, amit az adott sztár végig megfigyelhet, majd ezután reprodukálni kell, teljesen egyedül, Rozina pedig értékeli az elkészült ételt. Izgalmas, humoros gasztroműsor lesz. A csatornával közösen döntöttünk úgy, hogy a Konyhafőnökben először versenyzőként, aztán zsűritagként bizonyító Rozinát szeretnénk felkérni, hogy legyen a műsor házigazdája

– magyarázta a Blikknek Hajdú, aki azt is elárulta, hogy mi a helyzet most az ATV-vel.

Az ATV marad az anyacsatornám, ahol vasárnap este a cégem által gyártott Frizbinek és a Heti Naplónak köszönhetően nézettségben a második helyen végeztünk. A TV2-re gyártottam anno a Megasztárt, a Showtime-ot, a köztévére a Magyarország szépét. Hatalmas öröm számomra, hogy most már az RTL Klubbal is együtt dolgozhatok.

Az RTL Klub induló új hét magazinjáról itt olvashat további részleteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik