Szórakozás

Edd China: ne fenyegessétek Mike Brewert és a családját!

„A hétvégén felhívott Mike, és azt mondta, az elmúlt néhány napban nem csak őt, de a feleségét és a lányát is folyamatosan zaklatják, sőt, halálos fenyegetéseket is kapnak, amiért én kiszállok a műsorból. Ez nagyon nincs így rendben.”

Újabb videót töltött fel Youtube-csatornájára Edd China, az Autókereskedők című tévéműsor egyik főszereplője. A szerelő néhány napja ugyanott jelentette be, hogy tizenhárom év után kiszáll a sorozatból. Döntését azzal indokolta, hogy nem tud azonosulni a show új tulajdonosának terveivel. China arra kérte a nézőket, hogy ettől függetlenül nézzék tovább az Autókereskedőket, és vegyék figyelembe, hogy mennyire nehéz dolga lesz a helyére érkező Ant Ansteadnek. Elmondta, hogy bár nagyon nehéz volt meghoznia a döntést, örül, hogy saját projektbe kezdhet.

Úgy tűnik, a show néhány rajongója számára mindez nem volt elég meggyőző. Új videójában China megerősítette, hogy ha pillanatnyilag nem is legjobb barátok, továbbra is jóban vannak Mike Brewerrel. A szerelő hozzátette, hogy mivel ő egy saját műsoron dolgozik, Mike pedig folytatja az Autókereskedőket, a rajongók valójában csak nyertek, hiszen egy helyett két műsort nézhetnek majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik