Kultúra

Kiszáll az Autókereskedőkből Edd China, a sorozat szerelője

A Discovery Channel 2003-ban kezdte sugározni kocsikkal foglalkozó ismeretterjesztő műsorát, az Autókereskedőket (Wheeler Dealers), amelyben régi, legendás autókat kutattak fel, vettek meg, újítottak fel, adtak el, s egy járművel rendszerint két részen keresztül foglalkoztak.

A műsornak két hostja volt, Mike Brewer, aki megkereste és megvásárolta a szétrohadt kocsicsodákat, illetve Edd China, aki a vezető szerelő szerepét töltötte be. Utóbbi most YouTube-csatornáján egy videóban jelentette be, hogy 13 év után elhagyja a sorozatot. Az oka roppant prózai, az új műsorgyártó cég faragni akar a költségeken, Edd China pedig úgy érzi, ez nem szavatolná azt a nívót, amihez a több száz millió néző hozzászokott.

A műsor ennek ellenére folytatódni fog, China pedig arra kéri a nézőket, továbbra is nézzék a sorozatot és ne nehezteljenek az új műsorvezetőre. A maga részéről tele van tervekkel, s ezekről YouTube csatornáján hírt is ad majd (ami egyébként az elmúlt két évben eddig a videóig nem frissült).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik