Szórakozás

Sarka édesanyja: Katának nincs elég önbizalma

Sarka Kata ugyan nem bánja, hogy elindította a válást, sőt már a nevét is megváltoztatta, mégis vannak mélypontjai, amikor úgy érzi, nem bírja egyedül. Édesanyja a Meglepetésnek árult el részleteket lányáról.

Évek óta éreztem már, hogy Kata nem maradéktalanul boldog. Tisztában voltam vele, hogy vannak dolgok a felszín alatt és csak idő kérdése, mikor robban ez az egész. Tudtam, hogy nehéz időszak áll előtte, de azt is, hogy mindez elkerülhetetlen ahhoz, hogy egy nap újra boldognak láthassam. Nem győztem lelket önteni belé. Talán hihetetlen, de Katának nincs elég önbizalma. Miközben dolgozott, új lakást keresett és átszervezte a gyerekekkel a közös életüket, időnként felhívott és azt mondta: ‘Anyukám, úgy érzem, erre képtelen vagyok, nincs elég erőm.’ Ez azért is lepett meg, mert egy pillanatra sem hagyta el magát, tette a dolgát és úgy láttam, napról napra kiegyensúlyozottabb az életük a gyerekekkel.

Mindezt Sarka Kata is megerősítette és arról is beszélt, hogy kezdetben félt bevallani a szüleinek, hogy válni készül. Az ő családjukban ugyanis ez nem divat.

A szüleim több mint harminc éve élnek boldog házasságban, és tágabb családban sem divat felénk a válás. Éppen ezért tartottam attól, mit szól majd anyukám, ha elé állok az elhatározásommal, hogy új életet kezdek. Remegve adtam elő neki, mi a helyzet, ám legnagyobb döbbenetemre ő egyáltalán nem lepődött meg. Biztos vagyok benne, ha anyukám nem lett volna mellettem, összeroppanok. Egyre jobban hiszek önmagamban, ahogyan abban is, hogy jó döntést hoztam, és még ha most nehéz is, idővel újra rám talál a boldogság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik