Szórakozás

VV Evelin saját bátyjának köszöheti a kiesését

Alig egy hete a Való Világ 8 legutóbbi pábaján Evelin és kihívottja, Ati csaptak össze, amiből utóbbi jött ki győztesen. Evelin a kiesését követően azonnal sírva fakadt, nagyon szeretett volna ugyanis visszamenni villapárjához, Somához, akivel már több alkalommal is összemelegedtek a paplan alatt. A párbaj eredménye ráadásul elég szoros volt, mindössze néhány százalék választotta el a győzelemtől.

A valóságshowból való távozás után Evelin megtudta, hogy saját bátyja tett neki keresztbe. A férfi ugyanis ellenkampányt indított a közösségi oldalakon húga ellen, mert az egész család azt szerette volna, ha Evelin kiesik.

Sokan kérdezik, hogy a családom miért nem volt ott a párbajon. Nos, az oka igen egyszerű, mégis furcsa. Bár nagyon összetartóak vagyunk, anyukám azért nem akart ott lenni, mert nem szeretett volna abban támogatni, ha visszajutok a villába. A nővéremnek öt gyermeke van, családanya, a bátyám pedig külföldön él. Róla utólag kiderült, hogy mennyire ellenem volt. Létrehozott egy kamu Ati rajongói profilt az egyik közösségi oldalon, és ott írogatott ellenem és buzdította a nézőket, hogy szavazzanak Atira. Amint lement a szavazás, le is törölte az oldalt. Nem haragszom érte, de sosem fogom megérteni és megbocsátani ezt neki, pedig tudom, hogy értem tette. Ha tovább maradok bent, akkor még inkább kifordulok magamból

– mondta a Blikknek VV Evelin.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik