Élet-Stílus

Gyönyörűen alázza a 75 éves nő a riportert – videó

Óriási oltás, háromszor.

Jó, tény, hogy azok után, hogy egy nő egy kismalac megszoptatására vállalkozott egy tévéműsorban,  mi már semmin nem tudunk csodálkozni, de ettől függetlenül az élő adások még tartogatnak csodálatos pillanatokat.

Mint például az a New Orleans-i tornádóról szóló felvétel is, amelyet alább lehet megtekinteni. Érdekes módon, a limai szoptatós asszonyhoz hasonlóan (aki árvíz sújtotta negyedben él) itt is egy természeti csapás a kiindulópont: a városra több heves szélvihar is lecsapott a napokban.

A WDSU televízió egy helyi lakost, Constance Landryt kérdezte a témában. Kellie Brown riporter már a beszélgetés legelején kihúzta nála a gyufát, amikor is azt mondta

Itt élte le szinte egész életét, közel 80 évet, már rengeteg mindenen túl van…”

– de Landry közbevágott:

Nem vagyok 80 éves”.

A riporter javított, elnézést kért, és folytatta, hogy a 76 éves nő… de Constance Landry ezen a ponton ismét beleszólt:

Nem. 75.”

Brown innen már nem nyerhetett, de azért az interjúalany bevitt még egy gyomrost: amikor a riporter rákérdezett, hogy vissza kíván-e térni a tornádó után New Orleansba, Constance a következő mondattal érzékeltette, mennyire hülye kérdés hangzott el:

Az elefánt nehéz?”

(Majd hozzátette: „Visszatérek, Baby”.)

(És még egy csodálatos pillanat az interjúból: az elején a felkötött karú harcsabajszos úr, aki nagyon hülye fejet vág, majd egy szolid büfizés kíséretében diszkréten kifordul a képből).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik