Szórakozás

MÁZS-t kisfia buktatta le: a musicalszínész imád otthon pucérkodni

Rubint Réka után Mészáros Árpád Zsolt is kínos percekt élhetett meg a Vigyázat, gyerekkel vagyok! forgatásán, ahol kisfia, Merse válaszolgatott zavarbaejtően őszintén Ördög Nóra kérdéseire.

“Mit szokott otthon apa rosszalkodni?” – kérdezte a műsorvezető, mire az énekes/színész legkisebb gyermeke simán rávágta: “Pucéran táncolni!”

MÁZS a Borsnak aztán mesélt is arról, ők bizony nem szégyenlősek otthon, és tinilányát ugyan már megkímélve a látványtól, de fiaival gyakran játszanak együtt meztelenkedve is.

“Van egy családi hagyomány nálunk, fürdés előtt a gyerekek pucéran szaladgálnak. Ez a mai napig nálam is megmaradt a gyerekkoromból. Számomra természetes, hogy meztelenül szaladgálok otthon, mert imádom a naturizmust. Sőt naturisták vagyunk mindannyian. Annak születtünk, úgy, ahogy a jóisten megteremtett. Nudistastrandra nem járok, annál szégyenlősebb vagyok, de ahogy hazaérek, azonnal alsógatyára vetkőzöm vagy azt sem hagyom magamon. Nem is szeretek otthon ruhában lenni. Azért nem hívok szívesen vendégeket, mert akkor fel kell öltözni. Igaz, a nagyon közeli barátaim már megszokták, hogy a legjobb esetben is alsógatyában vagyok.

A fiaimmal meztelenül szaladgálunk és kergetjük egymást a házban, aztán ha elkapom valamelyiket, bedobom a kádba. Az valamiféle állati és emberi ösztön keveredése lehet, ami a gyerekeimben megvan és bennem is megmaradt 42 évesen is, hogy amint levetkőzünk, elkezdünk szaladni. Szabadság és vidámság.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik