Szórakozás

MÁZS-t jogsi nélkül kapcsolták le a rendőrök

A Sztárban sztár első kiesője arról mesélt, hogy a nyáron igazoltatták a rendőrök, miközben egy nagymotoron ült. A probléma csupán az volt, hogy Mészáros Árpád Zsoltnak csak “B” kategóriás jogosítványa van. Így hiába az ismertsége, 70 ezer forintra büntették.

Gyerekkorom óta motorozom, édesapám rally versenyző volt, nagy rutinnal és biztonságosan vezetek, ez egy kényszeredett helyzet volt. Nem volt autóm és nagyon gyorsan el kellett jutnom A pontból B pontba, ezért felültem egy nagymotorra. Tanulság ebből az, hogy az ember azt gondolja, vele ilyen nem történhet meg, hiszen nagyon jól vezet és mindent tud a motorról, de akkor mégis mellém állt két rendőr kolléga, nagyon kedvesek voltak és mondták, hogy ‘művész úr, ez egy nagymotor, úgyhogy kérnénk a jogosítványt’

– kezdte a Blikknek MÁZS, aki hozzátette, azóta folyamatban van a motoros vizsgája, néhány héten belül pedig már a kezében is lesz új jogosítványa.

A négygyermekes, felelős családapa azt mondatja velem, hogy megérdemeltem ezt a büntetést. Kényszerült helyzetem volt, de muszáj megcsinálni a vizsgát, a szabályokat be kell tartani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik