Szórakozás

Kiderült, mi okozta Bill Paxton halálát

A színész műtéti komplikációk közben vesztette életét.
Kapcsolódó cikkek

Miként azt megírtuk, február 25-én, 61 éves korában meghalt Bill Paxton amerikai színész, aki olyan kultikus filmekben játszott, mint a Terminátor, A bolygó neve: Halál, az Apollo 13, a Twister és a Titanic.

Az akkori beszámolók szerint Paxton az aorta műtétje közben fellépet komplikációk okozták a halálát, azonban az mindeddig nem volt tisztázott, hogy pontosan milyen komplikációkról volt.

Most, másfél héttel később a TMZ tudomására jutott, hogy a színész halotti bizonyítványában a halál okaként szívműtét közbeni agyvérzést neveztek meg. Az operáció február 14-én volt, Paxton a beavatkozás után 11 nappal hunyt el Los Angelesben.

Noha az egészen a ’70-es évekig visszanyúló barátságuk révén Paxton elsősorban James Cameron filmjeiből volt ismert, az évtizedek során számos egyéb alkotásban tűnt fel. Játszott többek között a Ragadozó 2-ben, az U-571-ben, a Szimpla ügyben, a Viharmadarakban, A bűn hálójában, A holnap határában és az Éjjeli féregben is. Pályafutása során négyszer jelölték Golden Globe-ra.

Moziban még egyszer utoljára viszontláthatjuk majd idén, a Dave Eggers sikerregényéből forgatott A kör című thrillerben, amelyet április 28-án fognak bemutatni az Egyesült Államokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik