Szórakozás

Béres Anett külföldi esküvőre és anyaságra is készül

A VV3 egykori szereplője, a 35 éves Béres “VV” Anett arról már korábban is mesélt, mennyire meglepte, hogy “esküvőellenes” párja megkérte a kezét, és elárulta azt is, ennyi idősen már “nem szeretne bohócot csinálni magából“, ezért nem tervez nagy esküvőt.

A Story Extra kamerái előtt az exvillalakó most arról is beszámolt, valószínűleg valalahol külföldön házasodnak majd össze, és így biztosan nem lesz nagy lagzi a ceremónia után. A modellkedő és a fitneszt életvitelszerűen űző, a szülői szerepre már nagyon vágyó VV Anett az anyasággal kapcsolatos terveiről és elképzeléseiről is kifejtette véleményét az alábbi videóban.

Azért félek, mert otthon kell lenni. Azért ne vállaljon valaki gyereket szerintem, hogy megszületik, és utána visszamegy dolgozni. Mert akkor nem a gyerekével van elfoglalva. Én azt gondolom, hogyha terhes leszek, és megszületik a gyerekem, akkor otthon kell lennem bizony két-három évet. És mivel én nem nagyon töltök időt otthon a hétvégéken kívül, ezért biztos furcsa lesz, hogy ott kell hagynom a munkámat”

– fejtegette a realityszereplőből lett modell.

Olvasói sztorik