Szórakozás

Rékasi Károly felindulásból ütötte meg már saját gyerekeit is

A motorbalesetéből lassan két éve gyógyulgató színészt agresszív szerepeivel – mint például a Barátok közt Bartha Zsoltja, de akár a Rózsák háborúja, vagy a Jelenetek egy házasságból – kapcsolatban faggatta a Hot! magazin munkatársa, és a cikkből kiderült, Rékasi Károly meglehetősen könnyen beleélte magát a néha tettlegességig fajuló dühkitörésekbe.

Volt egy nehéz időszak az életemben, amikor édesapám súlyos beteg lett. Naponta látogattam Jászberényben, és egyik alkalommal, már a város közelében, egy tanyáról elém tolatott egy személyautó a főútra. Az utolsó pillanatban sikerült félrerántani a kormányt, és így elkerülnöm a balesetet, de a vétkes sofőr még bocsánatot sem kért. Nagyon feszült állapotban voltam, kiugrottam a volán mögül, és beütöttem a kocsiba a nyitott ablakon át. Erre az ember kiszállt egy szekercével, s akkor minden elborult előttem. Egyszer csak arra eszméltem, hogy ülök a mellkasán, és szorítom a torkát. Egyszerűen nem tudtam uralkodni magamon”

– mesélte Rékasi, aki elárulta azt is, gyerekkorában “több fakanalat eltörtek” rajta otthon is, és az iskolában is “osztogatták a kokit”, amiért utólag nagyon hálás, és bizony előfordult, hogy saját gyerekeinél ő is alkalmazott testi fenyítést is.

“Sajnos felindulásból megütöttem már a fiamat és a lányomat is, ez azonban mindig az én szánalmas gyengeségem volt. Ők meg tudták bocsátani nekem ezt, de én nem tudtam magamnak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik