Szórakozás

Rékasit és Pellert is zaklatta, jelenleg bujkál a hazai celebek “nagy rajongója”

A fiatal nő korábban fura üzeneteket küldözgetett többek közt Janza Katának és Alföldi Róbertnek, de komolyan zaklatta Rékasi Károlyt és Peller Károlyt is – derül ki a mai Blikkből.

A “rajongó” odáig ment, hogy Peller Károly házánál a szomszédoknak azt mondta, hamarosan odaköltözik, mivel ő lesz a színész felesége; máskor pedig még a kertjébe is beosont.

“Egyik éjjel viszonylag későn értem haza. Teljes nyugalommal nyitottam a kaput, beléptem, és ekkor megreccsent egy ág, és valaki rám köszönt. Ott állt a sötétben a kertemben. Minden átfutott a fejemen, megijedtem, amikor megszólalt, az életem lepörgött, aztán közölte, hogy ő az” – mesélte a lapnak Peller Károly, aki ezután zaklatásért és magánlaksértésért feljelentette a nőt, aki ellen távoltartási végzés is született.

Peller Károly  Fotó: Facebook

“Jelenleg még zajlik a per, de nagyon nehezen haladunk, mert nem jött el a tárgyalásokra. Ez azért rossz, mert nekem most zajlik az Ének az esőben premier időszaka, a következő tárgyalás A Víg özvegy-főpróba hetére esik, nagyon rossz, hogy pont ebben az időszakban járok potyára a bíróságra” – panaszolta az operettszínész. 

“Igazán sajnálatra méltó nő, leginkább egy orvos segíthetne neki. Ezúton is kérem a hozzátartozóit, hogy ha tudják, vigyék el orvoshoz! Zavart, káoszban élő elme” – nyilatkozta még korábban a Borsnak Rékasi Károly is, akinek szintén része volt a zaklatásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik