Szórakozás

Csiszár helyett Fiala János vezethette volna a Heti Hetest

A héten kiderült, hogy a Rádió Q felfüggeszti a sugárzást, így többek között Fiala János is munka nélkül marad. A rádiós újságíró nincs könnyű helyzetben, mert nem egy simulékony alkat, így nem is nagyon keresik meg ajánlatokkal.

Nem szeretnék most kapkodni, ezért nem jelentkeztem sehová, ám most nem látom a folytatást sem. Igyekeztem mindig is megtartani a szakmai függetlenségemet, és ebből származtak a bajok: szinte mindenkivel összerúgtam a port, néha indokolatlanul indulatokat keltettem. Valószínűleg ezért nem hívnak sehova

– magyarázta a Blikknek Fiala, aki egy külföldi úttal és születésnapjával pihen rá a jövőre.

Most kicsit kifújom magam. Nem szeretném itthon ünnepelni ezt a kerek évfordulót, szó szerint melegebb éghajlatra távozom, Afrikába. A kikapcsolódás jó alkalmat teremt arra is, hogy végiggondoljam, merre tovább.

Korábbi munkalehetőségeit felidézve, Fiala azt is elárulta a napilapnak, hogy a most megszűnő Heti Hetes szerkesztője, Ónody György a műsor indulásakor őt kérte fel először műsorvezetőnek.

Nem tudtam elég gyorsan dönteni, és mire válaszoltam, már Csiszár Jenő ült a műsorvezetői székben. Azóta is bánom, hogy nem vállaltam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik