Szórakozás

Ördög Nóra: Szerencsésebb helyzetben vagyok, mint a legtöbb édesanya

Hamarosan visszatér a képernyőre a TV2 műsorvezetője, méghozzá egy teljesen testhezálló műsorban: a kétgyerekes anyuka ugyanis a celebek gyerekeinek aranyköpéseit bemutató show-t, a Vigyázat, gyerekkel vagyok című formátumot vezeti jövő héttől.

A Best magazinban Ördög Nóra saját gyerekeiről is mesélt, és elismerte azt is, mennyire ideális jelenleg családjukban az, hogy rengeteg időt tud a bölcsis és ovis kicsikkel tölteni.

“Állandó lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem lehetek mindig a gyerekeimmel. Persze azt gondolom, ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül, ráadásul elismerem, a legtöbb édesanyánál szerencsésebb helyzetben vagyok az időbeosztásom, a munkáim miatt. Most novembertől egészen februárig például csak a családommal lehettem, és lássuk be, ezt nem sokan engedhetik meg maguknak. 

Az új műsorom amúgy abszolút gyerekbarát, és mivel kicsikkel dolgozunk, a felvételek sem tartanak késő estig, így én is otthon tudok lenni fürdetésre. Ha majd úgy alakul, hogy éjszakába nyúlik a munka, akkor jön a logisztika” – meséli a műsorvezető, aki a cikkben kitér arra is, hiába tudja, hogy a gyerekek mindig jó kezekben vannak, azért a forgatási szünetekben folyamatosan azon jár az esze, vajon mi lehet velük éppen akkor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik