Szórakozás

Szőrtelenítésről tett újévi fogadalmat Ördög Nóra

Kicsit megkésve, de megtette újévi fogadalmait Ördög Nóra. A TV2 műsorvezetője kisfelfedezo.hu-s blogján posztolta, hogy min szeretne változtatni idén. Ilyen például a szőrtelenítés kérdése.

“Az egy dolog, hogy 8 év együttélés után a házasságomban már lazul a fegyelem – helytelenül persze, jegyzem meg csendesen –, de fel kell ismernem, hogy már a gyerekeim jelenlétében is össze kell kapnom magamat, ha példát szeretnék mutatni igényesség, ápoltság témakörben. Semmiképpen nem szeretném a folyamatos tökéletesség illúziójával – hiszen ez tényleg csak illúzió lehet 2 gyerek mellett…– az egy életen át tartó megfelelés csapdájába hajszolni a nőiességét épp most bontogató Micit, de fogadom, hogy amennyiben éppen szőrös a lábam – igen, elő szokott ez is fordulni – 2017-ben legalább nem dugom a gyerekeim orra alá. És akkor talán elkerülhetőek az ilyen és ehhez hasonló, roppant elgondolkodtató párbeszédek:
Anya, ez meg miiii?!!!
Szőr.
Anya, akkor te most apa vagy…?”

– írta Nóra, aki emellett azt is megfogadja 2017-re például, hogy igyekszik bebizonyítani a cuki gyerekeinek, hogy paradicsomos tésztán, húslevesen és virslin kívül mást is tud főzni, hogy ne forduljon elő még egyszer az, hogy szenteste bundáskenyérért reklamálnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik