Szórakozás

Jó, soha nem találnád ki, mi lesz Schobert Norbi új tévétornájának a címe

Nem, semmi olyan, ami a kémiával lenne kapcsolatos, nem lesz benne sem cukor, sem kokain – mondjuk zsírtaposás azért biztosan. De ne szaladjunk ennyire előre.

Azt már korábban megírtuk, hogy az ország önjelölt polihisztora fitneszguruja igazi hiánypótló műsort indít, amiben ráadásul családját is szerepelteti. Tévétornát készítenek ugyanis, Hajdú Péter Frizbijének felvételén pedig az Origo szerint az is kiderült, hogy az újjálesztett és vélhetően kissé újragondolt műsor márciustól az ATV-n kerül esténként adásba, nem is akármilyen címmel.

Persze Schobert Norbi szerint “mindenféle felhang nélkül” megy majd a négyperces erősítő torna Magyarország erősödik! címmel a fotelből feltápászkodó tévénézők “fizikai és mentális” egészsége érdekében.

Na de itt jön a “poén”, mivel Schobert Norbi azóta kiírta Facebook-oldalára, hogy “vannak akik nem értik a médiahekket”, és a műsor címe ténylegesen Tévétorna Norbival és Rékával! lesz.

Ha edzel erősödsz testben és lélekben. Ha esti főműsorban az ország mozog, akkor Magyarország erősödik. Nincs a műsornak politikai támogatása és beteg, ha bárki belemagyarázza ezt a tömegsportba. Képzelem mi lett volna, ha azt mondom Magyarország fogy, pedig a zsírra gondolok… jaj.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik