Szórakozás

Újra vegyjelekről posztolt Schobert Norbi

Schobert Norbi (schobert norbi, )
Schobert Norbi (schobert norbi, )

Mint megírtuk, Schobert Norbert vegyészkedni próbált, de ordasat koppant. A fitneszgurut a kokain és a cukor összehasonlításának alternatív tényei miatt ma Demcsák Zsuzsa úgy leoltotta, hogy öröm volt nézni, de még mindig nem volt neki elég.

Legfrissebb posztjában újra elővette a vegyjeleket és a szerkezeti képleteket. Megmagyarázta: a Google az oka mindennek.

“Tudom, tudom. Be lehet írni, hogy gyökér vagyok, de a Google a vegyjelet és szerkezeti képletet szinonim használja, mint a szleng. Amúgy elnézve a gyerek hetedikes könyveit, ha nem olvasnám újra, simán írnék egy karót. Egy dologra jó a felkapott szóhiba! A hozzádott cukor pont olyan addiktív, mint a drog. Ez sokakhoz eljutott! Köszönöm! Norbi Escobar”

– írta Schobert, majd fotókat is megosztott arról, hogy a Google automatikus keresési kiegészítései a sósav, az aszkorbinsav, a kénsav és a cukor után a vegyjelet is felajánlják opcióként.

Schobert Norbert áldásos tevékenységének köszönhetően egyébként az elmúlt napokban keményen megnőtt a kokain és a vegyjel szavakra. Így néz ki a Google Trends friss jelentése:


Ajánlott videó

Olvasói sztorik