Szórakozás

Alekosz: Tisztában vagyok a közutálattal, csak nem értem

A minap kiderült, hogy Alekosz másodfokon is elveszítette a pert az RTL Klubbal szemben, így nem csak egykori Való Világos nyereménylakásának inthet búcsút, de a több mint egy millió forintos perköltséget is neki kell kifizetnie. A reality celeb ezek után azt közölte röviden a közösségi oldalán, hogy az ügynek még koránt sincs vége, az ingatlan pedig továbbra is az ő tulajdona.

Mindez persze arra késztette a kommentelőket, hogy billentyűzetet ragadjanak és ahogyan lenni szokott általában, most sem kímélték Alekoszt. Utóbbi így ismét a Facebookon reagált. Elmondta, tudja, hogy nem szeretik őt az embereket, csak éppen az okát nem érti.

Mint egy féreg. Akit nyomban el kell taposni. Nagyjából, így jellemezném a felém közvetített véleményeket. Olvasom a rólam szóló cikkeket, néha beleolvasok a kommentekbe is, tisztában vagyok a közutálattal, szeretném, ha mindenki tudná, hogy tudom. Az okát, ugyan nem értem, ha csak nem az emberi primitivitás, az ismeretlentől való ősi félelem, vagy egyszerűen csak a butaság lehet

– kezdte Alekosz, aki végül a tévécsatornáknak is üzent.

Ébresztő kreatívok! Akármelyik csatornánál is vagytok!! Elvégre, a nézettség, a kattintásszám, a kommentelés, és úgy egyébként a jelenlét megosztása a lényeg. Mondhatni, a médiában szentírás. Akkor? Kell ennél több? Itt van egy ember: Alekosz. Alekosz, akinél véleményezettebb ember jelenleg nincs a magyar médiapiacon. Értéke fölbecsülhetetlen!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik