Szórakozás

Nagy Alekosz szerint még az övé a Való Világ-os nyereménylakás

Alekosz (Array)
Alekosz (Array)

A csütörtöki Fókusz hozta le, hogy Nagy Alekosz másodfokon is elvesztette a pert az RTL Klubbal szemben, így vissza kell adnia a tulajdonában lévő lakást, amit a Való Világ 4-ben nyert, és az 1,2 millió forintos perköltség is őt terheli. A pert még 2012 elején indította az RTL, miután Alekosz  2011-ben, a Való Világ után nem sokkal átment a TV2-höz, és szerepelt az ÖsszeEsküvők című műsorban. Tavaly már másodszorra született elsőfokú ítélet, február 14-én pedig másodfokon kimondta a bíróság, hogy a VIII. kerületi lakás az RTL Klubhoz kerül vissza.

Alekosz a hír után nem sokkal Facebookon reagált az ítéletre, szerinte még nincs vége az ügynek, és a lakás eddig is az övé volt, és most is az ő tulajdonában van. 
Az RTL Klub megkeresésünkre megerősítette a Fókusz riportjában elhangzottakat, majd hozzátették, az ítélet végrehajtásáról a Földhivatal gondoskodik.

A Fókusz című műsorunkban csütörtök este minden információ elhangzott a per kapcsán, ahogy az is, hogy jogerős másodfokú ítélet született kedden a Fővárosi Ítélőtáblán, ami immár végrehajtható. A bíróság 2013-ban első fokon egyébként már visszaítélte a lakást az RTL Klub számára, ez ellen fellebbezést nyújtottak be, amit a napokban ismét megnyert társaságunk. Az ítélet szerint a Földhivatal gondoskodik majd a tulajdonjog átjegyzéséről.


Kerestük Alekoszt, hogy fejtse ki az álláspontját, de nem akarta kommentálni az ügyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik