Szórakozás

Vajna Tímea milliós ruhába passzírozta melleit

Vajna Tímea és férje, Andy Vajna Návai Anikó stábtagjaként részt vehettek az idei Golden Globe-on. A házaspár kicsit megnyújtotta az amerikai tartózkodásukat, ugyanis Vajnáné Instagram-fotói alapján még mindig Los Angeles-ben vannak.

Valószínűleg már egész jól ismerik a várost, így a nevezetességek helyet luxusboltokban múlatják az időt. Vajna Tímea például egy Roberto Cavalli haute couture darabban pózolt, aminek felsőrészét láthatóan nem az ő melleire tervezték.

Mi az az haute couture?

Szó szerinti fordításban magas szabászat, egyébként a luxuscégek egyedi, vásárlóra tervezett, nem ritkán hónapokig és kézzel készített ruháiról van szó, amiknek ára ennek megfelelően forintban kifejezve alaphangon hét számjegyű.

Megkerestük az olasz cég honlapján a couture kollekciót, köztük is azt a ruhát, amit a több sebből is vérző szépségverseny tulajdonosa posztolt Instagramra: bal oldalon ő, jobb oldalon ahogy a tervezők elképzelték.

Forrás: Instagram / @timeavajna | Roberto Cavalli
Forrás: Instagram / @timeavajna | Roberto Cavalli

A házaspár egyébként ennél szorosabb szálon is kötődik Roberto Cavallihoz és a nevéhez fűződő márkához: Cavalli 2008 végén az Andrássy útra látogatott, hogy megnyissa a luxusház legújabb üzletét, amelynek tulajdonosa Andy Vajna volt. Három évvel később a Burzsuj blog írt arról, hogy vevőhiány miatt bezár a bolt. Íme egy fotó a megnyitóról:

2008. november 24-e. | Fotó: Europress / Getty Images
2008. november 24-e. | Fotó: Europress / Getty Images

Ha már Andy Vajnánál tartunk, nézzük meg, hogyan múlatja idejét a producer Los Angeles egyik szalonjában, valami okból kifolyólag szivarral a szájában.

Posztunk lassan véget ér, puszi nektek!

Olvasói sztorik