Szórakozás

Zimány Lindát és Bódi Sylvit nem csak Kedves Ferenc köti össze

Zimány Linda egy közleményben tudatta, hogy szingli, már nincsenek együtt Kedves Ferenccel. A kapcsolat majd két évig tartott, és nem először kavarta fel az állóvizet a glammodellek körében. Zimány szerelemi élete elvégre többször is összeért kolléganői választásával. Sorra vettük, mi történt a modell/ügyvédnővel a Britney Spears hasonmásverseny óta egészen Kedvesig.

Zimány Linda és Kefír

Zimány karrierje 15 éves korában kezdődött, amikor megnyert egy Britney Spears-hasonmásversenyt. Kefír, vagyis Kecskés Tibor a V-Techből ekkor figyelt fel Zimányra. 5 évig voltak együtt, bár Kefír a még a Tabu Tv-nek azt mondta, hogy tudta, hogy nem lesznek örökké együtt.

Linda 15 éves volt mikor megismerkedtünk egy, a kiadónk által szervezett bulin. Én akkor tényleg azt hittem, ő az igazi Britney Spears. Mindenben én voltam neki az első, hiszen 15 éves korától együtt voltunk, 5 évig tartott a szerelmünk. Nem álltattam magam, már kezdettől fogva tudtam, hogy mi nem együtt fogjuk leélni az életünket, hiszen Linda még nagyon fiatal.

Állítólag egy harmadik fél volt a szakítás oka.

A kapcsolatunknak azért lett vége, mert Linda félrekacsingatott. Akkor tudtam meg, hogy megcsalt, mikor a VIVA Comet díjátadón Bódi Sylvi öccse a szemem láttára fogta meg a fenekét.

Azért mégiscsak 5 évig jártak, és Zimány több V-Tech klipben szerepelt.

Zimány Linda és Bódi Attila

Olyan rég volt már, hogy pontos dátumot nem mondanánk, de a Kefíres szakítás után úgy egy évig voltak együtt Bódi Sylvi öccsével még 2007-ben. Egy régi Borsos nyilatkozat alapján a szakítás oka, hogy nagyon különbözőek voltak. Bódi nyugis, Zimány nem.

Ő sokkal nyugodtabb nálam, szeret csendben horgászni, és olyankor egyedül hagy engem. Én pedig elmegyek a barátnőimmel szórakozni. Néhány napja emiatt vesztünk össze.

Zimány Linda és Zentai Márk

2008-ban járunk, és egy Viva Tv-s valóságshow, A Stáb forgatásán jöttek össze, aztán viszonylag hamar szétmentek. Nincs erről mit beszélni, van ilyen.

De legalább hallhattuk Zimány énekelni. A reality főcímdala következik.

Sok címlap, s mindig fény, csak elferdített kép.

Nem ez vagyok én.

Zimány Linda és Kaló Dénes

Összeértek a szálak 1. rész. Káló Dénes, pókerjátékos ugyanis Zimány előtt Bódi Sylvivel is járt. Azaz az öccse volt barátnője összejött az ő exével.

Bevallom, meglepődtem, de ez is csak azt bizonyítja, hogy jó ízlésem van, hiszen a modelltársaim szívesen választanak társat maguknak a volt barátaim közül. Örülök, hogy én már nem ebben a körben keresek párt magamnak, mert ez kezd kissé belterjes lenni.

– mondta Bódi 2009-ben a Borsnak.

Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs

2010-ben jöhettek össze, és pontosan nem is lehet tudni, hogy mikor szakítottak. Sokáig titkolóztak, volt, amikor Zimány még félig-meddig tagadta a kapcsolatot, de Dzsudzsák már felvállalta Zimányt. Aztán a híres Jude Law incidensnél derült ki, hogy ezek ketten már jó ideje nincsenek együtt.

Biztosan nem érdekli Balázst, hogy mi történt, ugyanis már egy éve nincsenek együtt Lindával. Egyáltalán nem foglalkozik már vele, hiszen semmilyen kapcsolat nincs már közöttük. Lindának a saját dolga, hogy mit csinál.

– mondta Dzsudzsák menedzsere a Blikknek.

Zimány Linda és Kedves Ferenc

2015 augusztusában derült ki, hogy a hír igaz, a glammodellekről is híres Kedves összejöttek. A Fókusznak beszéltek a kapcsolatukról.

Azért vállaltam, mert szerettük volna elkerülni a találgatásokat, hogy mi van. És remélem, hogy egy olyan szakasz kezdődik mindkettőnk életében, ami egy csodálatos szakasz lesz. Boldogok vagyunk és szeretjük egymást.

– nyilatkozta Zimány.

Azt pedig ne felejtsük el, hogy Káló Dénes után ismét összeértek a szálak, hiszen, Bódi Sylvi szintén járt Kedves Ferenccel.

Hogy mikor lett vége a viszonynak nem tudjuk, tavaly októberben még boldogan mutogatták az otthonukat a Hello magazinnak.

Talán nem túlzás azt mondanom, hogy tízből kilenc dolog megvan benne, ami számomra fontos egy nőben, ez pedig elég jó arány.

+1 Zimány és Jude Law

A Spy című film forgatása miatt ismerkedtek össze, aztán együtt buliztak, és készült róluk egy félreérthető videó. Később Zimány cáfolta, hogy flörtöltek volna.

Jude Law-val aznap este buliztunk, és nagyon jól éreztük magunkat. Jude egy intelligens, kedves és nagyon vicces ember. Szórakoztunk, jól éreztük magunkat és ennyi történt semmi más. Pláne semmi olyasmi, mint amit utána elkezdtek forgatni, úgy, hogy semmit nem tudtak arról, mi van az egész dolog hátterében.

Halkan megjegyeznénk, hogy Jamie Dornan éppen nálunk forgat, Zimány Linda pedig úgy tűnik, szereti A szürke ötven árnyalatát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik