Szórakozás

Zimány Linda beszélt a Jude Law-afférról

Végre megszólalt a modell, aki szerint Jude intelligens, kedves és vicces, és nagyon jól érezték magukat együtt.

Zimány Linda azt mondja, eddig azért nem szólalt meg, mert szerződés kötötte, miután szerepet kapott a Budapesten forgatott Spy című filmben, amiben Jason Statham és Jude Law is szerepel. Linda az Aktívban elmondta, az ominózus videó akkor készült, amikor Jude-dal bulizni mentek és nagyon jól érezték magukat. Azt is hozzátette, hogy ebbe csak szerettek volna belemagyarázni mindenfélét.

“Jude Law-val aznap este buliztunk, és nagyon jól éreztük magunkat. Jude egy intelligens, kedves és nagyon vicces ember. Szórakoztunk, jól éreztük magunkat és ennyi történt semmi más. Pláne semmi olyasmi, mint amit utána elkezdtek forgatni, úgy, hogy semmit nem tudtak arról, mi van az egész dolog hátterében. Én a barátaimmal mentem erre a helyre szórakozni, Jude utánunk érkezett. Mivel akkor már tudtuk, hogy együtt fogunk játszani a filmben, elkezdtünk erről beszélgetni. Ökörködtünk, szórakoztunk, de semmi más nem történt. Szerintem ez egy teljesen normális szituáció volt, főleg, hogy egy buliról beszélünk. Az sem igaz, hogy le volt szervezve az egész és tudtam, hogy videózni fognak. Nem is vettem észre, hogy videóznak, kétszer ránk vakuztak, azt láttam, de akkor fotóztak. Nem csókolt meg, és ezt látni is a videón. Elfordítottam a fejemet. akkor azt játszottuk, hogy kamu olasz nyelven beszélgetünk és ő egy macsót adott elő, éppen ezzel szórakoztunk” – mesélte az ominózus videóval kapcsolatban Linda, akit a videó miatt nem kíméltek a véleményekkel.

Olvastad? Nem megy zökkenőmentesen a villalakók daltanulása. Legtöbbjüknek már az az angol szavak kiejtése sem könnyű, van, akinek a pozitív szó értelmezése okoz némi fejtörést. Krisztián pedig megtanulta Izától, hogyan kell királylány módjára hisztizni. A részleteket megtudhatod az NLC oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik