Szórakozás

Lorán Lenke kórházban van

A hamarosan 90. életévét betöltő színésznő nemrég nyilatkozott arról, hogy állandó segítőre van szüksége, amióta egyszer elesett az otthonában és egy napig feküdt a földön, mire rátaláltak. Lorán Lenke már a lakását sem szívesen hagyja el, színházba se jár, de egészségével nincsenek nagyobb bajok. Tavaly legalábbis még ezt mondta a Ridikül című műsorban.

Nemrég egy kivizsgáláson az orvos megállapította, hogy a szervezetem harminc évvel fiatalabb a koromnál – úgy, hogy semmi különöset nem teszek érte. Pár éve abbahagytam az aktív munkát, de az aktív életet nem. Napjaimat a barátnőmmel és a segítőmmel osztom meg. Szeretek jól kinézni. A szépségért sok mindent megteszek.

A Bors most mégis arról értesült, hogy a színésznő kórházban fekszik, miután egy tervezett nőgyógyászati operációra maga vonult be. A komikát nem tudták utolérni, hogy a részletekről kérdezzék, a fia pedig nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Magától, a saját lábán ment be a kórházba, tervezett operációt hajtottak végre rajta. Annyit tudunk, hogy a műtét jól sikerült, de, hogy mikor engedik ki, vagy mi volt a baja, arról semmi hírünk nincs. Aggódunk, csak találgatni tudunk, a pályatársakkal egymást hívogatjuk, hogy valami információhoz jussunk, de falakba ütközünk

– mesélte már a lapnak a színésznő egyik pályatársa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik