Szórakozás

Ez az egy dolog életeti Lorán Lenkét

Barátnője, Csala Zsuzsa két évvel ezelőtti halálakor a 88 éves komika, Lorán Lenke is mélypontra került, ám azóta sikerült túllendülnie szomorúságán. A színésznő elárulta, hogy mindezt alapvetően vidám természetének és optimista gondolkodásának köszönheti. Mostanában pedig a tévénézés lett a kedvenc időtöltése, amin néha ugyan felhúzza magát, de aztán folytatja.

“Nyomkodom a távirányítót, és ha valami nem tetszik, akkor csak egy gombnyomás, és máris megyünk tovább. Ha valamin felhúzom magam, rászólok a készülékre: most már hagyd abba, nem bírlak, menjünk tovább, kérek egy másik embert! Dü­höngök picit, káromkodom, szidom a tehetségteleneket, a korrupciót, és máris elszállt a mérgem. Az alaptermészetem de­rűs, úgyhogy nem idegeskedem semmin, mindig optimista va­gyok. A haragtartás sem az én műfajom. A mindennapi vidámság szerencsére még most is velem van, azt nem lehet tőlem elrabolni. Ez az egy dolog éltet” – mesélte a Borsnak a művésznő, aki manapság már nézőként sem látogatja a színházat.

“Már fellépőként és nézőként sem szoktam színházba járni. Telefonon tartom a kapcsolatot egykori kollégáimmal, néha egyik-másik személyesen is meglátogat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik