Szórakozás

Sváby András: Válunk, de ez nem egy szörnyű folyamat

Svaby-Andras(650x433).jpg (Sváby András)
Svaby-Andras(650x433).jpg (Sváby András)

Az ATV-n visszatérő Sváby Andrásról már néhány éve tudni lehet, hogy gyermekei anyjával úgy döntöttek, 26 év után szakítanak. A válás azonban nem rontotta meg a kapcsolatukat. Több dolog is összeköti őket és gyakran találkoznak is.

Nem szeretek, nem is szoktam a magánéletemről beszélni, annyit azonban elismerek, hogy nem élek együtt a feleségemmel egy ideje. A jó viszony megmaradt, napi szinten találkozunk az egyik vállakozásunk ügyintézései miatt. A legnagyobb kapocs köztünk a két közös fiunk. Válunk, de nem egy szörnyű folyamatban vagyunk benne, ahol kígyót-békát kell egymásra kiabálnunk

– mondta a Story magazinnak a tévés, aki fiaival való kapcsolatáról is mesélt.

Vannak olyan pillanatok, amiket soha nem fogok elfelejteni. Például amikor a közelmúltban kimentem Tomihoz Angliába, két napig együtt voltunk, és amikor elbúcsúztunk, összeölelkeztünk, ahogy egy apa és fia tud. Vagy amikor úgy éreztem, hogy Petit egy kicsit elhanyagoltam, hirtelen kiugrottunk Velencébe, üvegből ittuk az olasz sört, és papírból eszegettük a sonkát a kanális partján. Időnként kitalálok ilyen programokat, hisz ilyenkor lehet igazán mélyeket beszélgetni egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik