Szórakozás

Szilágyi János nem alszik együtt a feleségével és nem hordja a gyűrűjét sem

Papp Gergő és felesége, azaz a Pimasz Úr átcuccol stábja Hien után, Szilágyi János otthonába költözött be egy napra. A 80 éves újságíróról pedig érdekes dolgok derültek ki. A riporter elmondta, hogy mindig is utálta a világgal tudatni, hogy mit érez, ezért nem szereti magán viselni a külső jegyeket.

Mindenfajta olyan dolgot utálok, ami külsőben kifejez bármit. Rajtam te még nem láttál gyászkarszalagot, kokárdát, sem jegygyűrűt! Bármi olyat, amivel a világ tudtára adom, hogy én nős vagyok. Ez tőlem annyira idegen. Ez egy érzés, ez nem egy elhatározás dolga, én ezt nem szeretem

– mondta Szilágyi, aki azt is elárulta, hogy nem alszik együtt feleségével, csak kivételes alkalmakkor.

Ha máshol vagyunk, külföldön, szállodában, akkor igen, de ha otthon vagyunk, nem alszunk együtt. Már az előző feleségemnél is bevezettem ezt a mód­szer­t. Szerintem így sokkal jobb. Most komolyan, mondj egy előnyét! Sok emberrel beszél­gettem már erről… Volt, aki megszokta, hogy a másikat fogja, meg a test melege, meg hogy mellé bújik… Na még az kéne! Érdekes módon a nők, még Györgyi is, amikor ezt elmondtam, meghökkent. Hogy hát nem szeretsz? A világon semmi köze ehhez, rémes házasságok vannak egy ágyban is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik