Szórakozás

Sarka Kata a szépségkirálynőről: belülről rohad

A Miss Universe világdöntőjére kijutott magyar versenyző, Bódizs Veronika hétvégi szereplése apró vitát szült a Facebookon. A Bors szúrta ki, hogy Sarka Kata az angol kiejtése miatt leszólt Veronika védelmére kelt, és már első nekifutásra megnevezte a negatív példát is, Szunai Linda személyében.

“Szunai Lindán kívül – aki nem tartotta be a hazai szervezők kéréseit önkényesen, nem is ért el semmit az égvilágon – más versenyzők is tudtak felső fokon angolul. Kulcsár Edina nem beszélt tökéletesen közel sem, és a világ második legszebb lánya és Európa legszebbje. Szunai Lindára egyáltalán nem volt büszke senki, és nem szeretett vele dolgozni több ok miatt is. (…) Minden kolléga és én is azzal példálózunk, hogy olyannak sosem szabad lennie egy szépségkirálynőnek, mint Szunai Linda. A hozzáállása a versenyhez és a társaihoz stb. A teljesítménye meg jóindulattal sem nevezhető teljesítménynek. Nekem erről ez a véleményem. Hiába szép valaki (kinek az, kinek nem), ha belülről rohad”

– írta Sarka, akinek soraira természetesen Szunai Linda is reagált.

“Sarka Kata, remélem, ennyi idősen, mint te, én már nem itt fogok tartani. Hogy a Face­bookon szidok számomra teljesen érdektelen embereket”

– írta a volt szépségkirálynő, akinek ezután a lap szerint Kata azt válaszolta, hogy tudna olyat mondani, ami “holnap címlap, és a föld alá süllyedne”. Ezután állítólag törlődött az összes hozzászólás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik