Szórakozás

Friderikusz kiakadt: szerinte Csiszár Jenő tök hülye a diplomáciához

Többeket megdöbbentett a dolog, hogy Csiszár Jenő hamarosan megkezdi diplomáciai megbízatását. Milánói konzulként pedig milliókat tehet majd zsebre havonta. Friderikusz Sándor például az Önindítóban fakadt ki a szakma megsértése miatt.

Ez tényleg abszurdum… Mi predesztinál arra egy volt rádiós-televízióst, hogy nagykövet legyen? Nyilván csak a politikai kapcsolatai. Ez nem kérdés! Vagy szerintetek felfigyeltek rá, hogy ott, a Balaton-felvidéken milyen jól termeszti a szőlőt? És hogy milyen jó konzul lenne? Minden jóérzésű ember az ilyenen fölháborodik. Csodálom, hogy ő nem. Hogy nincs valakiben annyi önismeret, hogy nem vállalkozom olyasmire, amihez tök hülye vagyok. És hány diplomata van, akinek ez a pozíció járna? Felháborító!

MTVA / Zih Zsolt
MTVA / Zih Zsolt

Mindezek után Bochkor Gábor rátett még egy lapáttal és azt kezdte elemezni, hogy Csiszár a hozzáértésén túl, megfelelő nyelvi ismeretekkel sem rendelkezik.

Angolul csak a rockdalok címeit tudja, de az olasz sem ragadt rá. Csinált egy tévéműsort, amelyben egy olasszal bejárta Olaszországot, és amikor az olasz elküldte vásárolni, azt sem tudta elmondani, mi a répa meg a krumpli

– idézi a Blikk a rádiós műsorvezető szavait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik