Szórakozás

Havas szerint Friderikusz eszét elvette valamilyen kábítószer, de az biztos, hogy hülye

Havas Henrik néhány napja még Hajdú Pétert alázta, de arra is volt példa, hogy Sebestyén Balázsról mondta el kéretlen véleményét. Most egy Friderikusz Sándorral készített interjú verte ki nála a biztosítékot, aminek hatására hosszú bejegyzésben fogalmazta meg a véleményét a tévésről.

Én csak arra tudok gondolni, hogy Friderikusznak vagy teljesen elvette az eszét valamilyen kábítószer, vagy mocskosul be volt rúgva, amikor ezeket a baromságokat előadta. Legyalázza Tillát és Hajóst, akiknek van pofájuk a TV2 műsoraiban szerepelni, majd közli, hogy ‘EGY RAKÁS PÉNZÉRT’ hajlandó elveszteni az arcát egy esetleges visszamenetellel. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez az ember, akinek soha egyetlen saját ötlete nem volt, aki annyira hülye, hogy papírról olvassa fel a mások által előre megírt kérdéseket, és dróton keresztül tájékoztatják arról, hogy éppen miről van szó, ez az ember osztja az észt!

– háborgott Havas a Facebookon, majd az alábbi sorokkal zárta a posztját.

Szerintem egy komplett pszichiátriai osztály szakembergárdájának kevés volna egy év ahhoz, hogy kielemezzék Friderikusz szövegét.

A teljes poszt IDE kattintva érhető el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik