Szórakozás

Kiderült, hogyan törte el a bordáit Székhelyi József

A 70 éves színész a napokban kétszeres bordatörést szenvedett, amiről a Veres1 Színház számolt be. Az intézmény akkor csak annyit közölt, hogy a baleset semmilyen hatással nem lesz az előadásokra, most azonban már azt is tudjuk, hogy Székhelyi Józsefet a saját otthonában érte a szerencsétlenség.

Vizet vittem az állataimnak a kertbe, és egy jégcsíkon egy szempillantás alatt elvágódtam. A kutyaház körül nem szórtam fel a füvet. Ahogy eldőltem, a kutyatáltartó betondarabba ütöttem magam, a 10-es, 11-es bordám tört. A reccsenést is hallottam, szörnyű volt

– kezdte a Borsnak a színész, aki csak a baleset másnapján ment el orvoshoz, jelenleg pedig fájdalomcsillapítókkal készül a bemutatójára.

Rengeteg dolgunk volt. Elég ijesztő valóban, főleg úgy, hogy február elsején premierem lesz. Elképesztő fájdalmakkal küzdök. És nem is tudok nagyon mit csinálni: beveszem a fájdalomcsillapítóimat, teszek fel az oldalamra egy tapaszt, és bízok a jóistenben, hogy úgy helyezkedik el éppen az a két lötyögő csontocska, hogy ne böködjön valamit. De ez egy ilyen foglalkozás, a Szép jó estét, Mr. Green! című előadás főszereplőjének, Mr. Greennek nincsen bordatörése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik