Szórakozás

Ezért választotta az időzített császárt Fejős Éva

A 49 éves írónő január 23-án adott életet első gyermekének. Fejős Éva már felkészülten várta kislányát és nem csak lélekben, de a szó szoros értelmében is, hiszen az orvosok tervezett császárral segítették világra Linda Zsófit.

Fejős a neki címzett kérdésekre válaszolva elmondta, hogy  nem lett volna akadálya a természetes szülésnek sem, szabadon választhatott, ő mégis a császármetszés mellett döntött. Így ugyanis biztonságosabbnak érezte és nem is bánta meg.

Többen kérdeztétek, miért született Linda Zsófi tervezett császárral, mennyire fájt, milyen a felépülés… Kaptam választási lehetőséget Lintner tanár úrtól, de a baba biztonsága és a korom miatt (összefügg a kettő) a császármetszést választottam. A műtét alatt mindvégig azt éreztem, hogy biztonságban vagyok. Tudom, hogy mindenkinél megvan a szülés saját útja, én nem bánom, hogy így döntöttem. Meglehet, hogy a természetes szülés is kockázatmentes és sikeres lett volna, és az is jó élményt adott volna, ki tudja. Ezért azt mondom: az a jó út, amit annak érzel, és amit az orvosoddal konzultálva választasz a saját utadnak!

– írta az újdonsült anyuka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik