Szórakozás

A 49 éves Fejős Évának már csak hetei vannak a terhességéből

Az írónő “született optimista”, így az 50 felé közeledve sem aggódott egy percig sem amiatt, hogy nem lehet gyereke. Fejős Éva a negyvenen túl még nem érezte, hogy a karrierje mellé hiányzik egy baba, de amikor párjával elérkezettnek látták az időt, mindent megtettek, hogy saját családjuk legyen.

Mindig tudtam, hogy lesz babám, csak azt nem, hogy mikor. Negyvenéves koromig azonban nem volt bennem hiányérzet. Próbálkozásaink után végül másfél évig jártam vizsgálatokra, mire kiderült, miért nem jön a baba. Műteni kellett a petevezetékemet és a pajzsmirigyemet is kezelték. Ha ezek után sem jött volna össze a terhesség, akkor folytattuk volna a párommal a további kezelések irányába. Erre azonban szerencsére már nem került sor

– mesélte a Borsnak Fejős, akinek már csak három hete van hátra kislánya érkezéséig, de még most is remek formában van és jól is érzi magát.

Annyian megkérdezik ezt tőlem nap mint nap, hogy lehet, azt illene mondani, hogy kicsit rosszul vagyok, ám erről szó sincs. Fizikailag és lelkileg is rendben vagyok! Alapjaiban véve úgy élem az életem, ahogy előtte. A párom nemrég mondta, hogy nagyon meglepte, amiért zokszó nélkül viselem a terhességet, nincs panaszom és aktív vagyok. Mindig nagyon figyel rám, nem akartam extrafigyelmet tőle a várandósággal, nekem jó volt, ahogy addig éltünk, de jólesik a figyelmessége.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik